Chiara Ferragni snimila vlastitu garderobu: Izgleda poput manjeg stana, a teško je reći koji je dio bolji!

Talijanska influencerica u svojem milanskom domu ima pravi modni raj u koji bismo voljeli zaviriti
Vidi originalni članak

Profil Chiare Ferragni jedan nam je od omiljenih za pratiti, a posebno u vrijeme pandemije koronavirusa kad je pokazala kako na dobar način koristiti društvene mreže. Podsjetimo, influencerica je pokrenula GoFundMe kapmanju i njome prikupila nekoliko milijuna eura za izgradnju odjela intenzivne njege u jednoj milanskoj bolnici. Da joj ide dobro i dalje na poslovnom planu, dokazuje suradnja sa sportskim brendom Champion koja je puštena u prodaju jučer, a gotovo je rasprodana u istom danu - ostalo je tek nekoliko odjevnih komada poput šilterice ili sportske majice. 

Chiara je u karanteni posebno aktivna na Instagramu pa možemo vidjeti detalje iz njezine svakodnevice s Fedezom i sinom Leom, a svakog dana pokazuje i odlične odjevne kombinacije. Vogue je dobio uvid i u njezinu fantastičnu garderobu, a video su objavili na svojim društvenim mrežama. Sve što imamo reći je - wow, kakav raj! 

Inače, izgled ovog ormara u njezinom milanskom doma Chiara je pokazala još u studenom 2018. godine kad je on dovršen. Za njega je zaslužna tvrtka Westwing.it, odnosno osnivačica i kreativna direktorica Delia Fischer koja se pobrinula da njezin ormar izgleda poput modnog raja o kojem mnoge žene maštaju.

Ako ne poput raja, onda barem poput manjeg stana, s obzirom na to da se sastoji od nekoliko prostorija, s foteljom na sredini. Pretpostavljamo, za razmišljanje o nedoumici koja se zove "nemam-što-odjenuti". Teško je reći koji je dio bolji, onaj s torbicama, cipelama, tenisicama... Kako izgleda ormar, možete vidjeti i u videu iz 2018. godine u nastavku. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) on

 Chiara Ferragni prava je inspiracija i kad je riječ o outfitima za karantenu. Izdvojili smo najbolja izdanja u galeriji:

FOTO: Instagram @chiaraferragni FOTO: Instagram @chiaraferragni FOTO: Instagram @chiaraferragni FOTO: Instagram @chiaraferragni FOTO: Instagram @chiaraferragni FOTO: Instagram @chiaraferragni FOTO: Instagram @chiaraferragni FOTO: Instagram @chiaraferragni FOTO: Instagram @chiaraferragni FOTO: Instagram @chiaraferragni FOTO: Instagram @chiaraferragni FOTO: Instagram @chiaraferragni FOTO: Instagram @chiaraferragni

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".