Chiara Ferragni pokazala novi, impresivni ormar: Velik je poput stana, a dio s torbicama je nevjerojatan

Rado bismo se izgubili o ovom modnom carstvu
Vidi originalni članak

Chiara Ferragni definitivno je najpopularnija blogerica na svijetu. Na Instagramu broji više od 15,4 milijuna pratitelja, a obožavatelji prate apsolutno svaki njezin korak. Jedan od primjera toga je vjenčanje nje i Fedeza u rujnu kojeg su svi s nestrpljenjem iščekivali, a o vjenčanicama i zabavi priča se još i danas. 

Ovih dana Chiara je pokazala i svoj novi ormar u Milanu a on je uistinu impresivan! Prije svega, sastoji se od nekoliko prostorija te je velik poput manjeg stana. U sredini je smještena fotelja na kojoj Chiara razmišllja što bi mogla odjenuti (da, čak i ona s TAKVIM ormarom ima onaj problem "nemam-što-obući").

Tu je i nekoliko ogledala, a pažnju odmah ukradu torbice. Jako puno torbica. Odmah na ulazu nalaze se dva ogromna Louis Vuitton kovčega.

Zatim na red dolaze torbe sa Chanel potpisom, svih boja i oblika.

To, naravno, nije sve pa svoje mejsto imaju i modeli koje potpisuje Hermes, Gucci, Prada... Ma, štogod vam padne na pamet, velike su šanse da Chiara to ima u kolekciji!

Jednako impresivno izgledaju i dijelovi prostorija gdje se nalaze haljine, sakoi, traperice, majice, no pozornost ipak krade "kutak" s obućom.

Većinu mjesta zauzimaju čizme, cipele na petu i sandale, no "skromno samo tri police zauzimaju tenisice.

Za ovu raskoš, osim Chiarine impresivne kolekcije baš svih odjevnih komada i cipela, zaslužna je tvrtka Westwing.it, odnosno osnivačica i kreativna direktorica Delia Fischer koja se pobrinula da Chiara ima pravi mali raj o kojem mnogo žena mašta!

Pogledajte i mini video u kojem blogerica pokazuje samo dijelić svog ormara. W O W. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".