Cher u plavom kompletu zasjala na Versace modnoj reviji, a nas je posebno dojmio odabir kožne jakne

Cher i dečko Alexander "AE" Edwards prisustovali su modnoj reviji Versace jesen/zima 2023., a nama je za oko zapela njezina efektna kožna jakna.
Vidi originalni članak

Mnoge slavne osobe prisustvovale su modnoj reviji Versace jesen/zima 2023. u Los Angelesu 9. ožujka, uključujući pop pjevačku legendu Cher (76) i njezina dečka Alexandera “AE” Edwardsa (37). 

Cher je za reviju odabrala chic plavu kožnu jaknu s odgovarajućim tajicama i gornjim dijelom u stilu korzeta. Izgled je zaokružila s čizmama s platformom i plavim sjenilom, a kosu je ostavila raspuštenom o razbarušenom.

Alexander je također izgledao dotjerano u potpuno crnom kompletu. AE se odlučio za široku traper jaknu, košulju na kopčanje i široke hlače. Njegov stil svečanih cipela također se podudarao s Cherinim oblikom s četvrtastim dizajnom. Svoj je look upotpunio crnim sunčanim naočalama i zlatnim karikastim naušnicama.

AE i Cher prvi put su se sreli tijekom Pariškog tjedna mode u listopadu 2022., a ona je kasnije potvrdila njihovu romansu podijelivši njegovu fotografiju putem Twittera 5. studenog 2022.

Meghan Markle zasjala u jednostavnoj, ali elegantnoj kombinaciji koju lako kopirate
Odlično kombinira eleganciju i casual, a hlače poput njezinih pravi su hit već nekoliko sezona
Jeste li znali da kosa raste u četiri različite faze? Evo što je važno znati za svaku

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".