Suradnja kojoj je nemoguće odoljeti

FOTO: Charlotte Olympia FOTO: Charlotte Olympia x Agent Provocateur FOTO: Charlotte Olympia x Agent Provocateur FOTO: Charlotte Olympia x Agent Provocateur FOTO: Charlotte Olympia x Agent Provocateur FOTO: Charlotte Olympia x Agent Provocateur
Suradnja Charlote Olympie i Agent Provocateura neodoljivo je seksi...
Vidi originalni članak

Charlotte Olympia u suradnji s Agent Provocateurom predstavila je posebnu kolekciju za sve obožavatelje ženstvenog i seksi rublja. Charlotte Dellal s britanskim je brendom surađivala još 2012. godine kada je za reviju kreirala dva para cipela no ovoga je puta odlučila proširiti asortiman. Osim na cipele na kojima se jasno vidi potpis oba brenda, kreirala je i seksi kompletiće kojima je nemoguće odoljeti.

Svi su komadi idealni za nadolazeće Valentinovo ali i za bilo koju drugu priliku, no za njih ćete morati izdvojiti od 90£pa do čak 525£ za "Kiss my feet" model koji je ukrašen crvenim Swarovski kristalima. Što su nam još ova dva brenda pripremila pogledajte u našoj galeriji!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".