Chanelov modni terminal

FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver
Karl Lagerfeld je još jednom opravdao svoj legendarni status i svijetu predstavio vrhunsku reviju ali i pokazao kako njegova mašta nema granice....
Vidi originalni članak

Chanelova revija je jedna od najiščekivanijih u modnom kalendaru. Svoju publiku osim prekrasnim kreacijama, oduševi do detalja razrađenom temom i pistom koja uvijek izgleda fascinantno. Za kolekciju pod nazivom „Chanel Airlines“ za proljeće/ljeto 2016. prikazanu u Parizu, modnu pistu je pretvorio u aerodrom.

Na pisti je napravio čekaonicu, kompletni terminal sa stjuardesama, prtljagom, te publikom kao putnicima čija su su sjedala ovog puta odogovarala onim kakva se redovito mogu vidjeti na aerodromima. Kako bi upotpunio ovu fenomenalnu priču svaki je posjetitelj odnosno putnik na reviju ulazio uz pomoć personalizirane zrakoplovne karte.

Stjuardese su karte pregledavale i vodile posjetitelje na njihova mjesta. Reviju su nosile poznate manekenke poput Kendall Jenner i Edie Campbell, dok su ih iz prvih redova promatrale manekenka Cara Delevingne, Lily Rose Depp, Vanessa Paradis i mnogi drugi. No ni taj prekrasni ambijent nije maknuo pozornost s odjeće koja je ,naravno, bila centar pažnje. Kolekcija je bila prepuna printeva i šarenih tkanina iz cijelog svijeta. Sukladno temi, manekenke su uglavnom imale ručnu prtljagu a kao najzanimljiviji modni detalj istaknule su se predimenzionirane sunčane naočale potpuno reflektivnih stakla u žarkim bojama. Ne sumnjamo kako će upravo one biti apsolutni hit kod svjetskih trendseterica. Prekrasne detalje upotpunili su sigurnosni pojasevi s Chanelovim logom, te broševi u obliku malih zrakoplova. Jedno je sigurno, na ovakvom chic aerodromu ne bi nam smetalo presjedati.

 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".