Chanel u modu vraća lance - i to oko struka!

Lanci oko struka bili su ogroman hit 2000-ih, a Chanel ih je svojom revijom prizvao nazad
Vidi originalni članak

Dizajnerska kuća Chanel održala je reviju u Parizu, a treća kolekcija Virginie Viard za brend bila je zamjetno izazovnija - goli trbuh, odijela od tvida bez košulja i lančani remeni oko struka. 

Jedan on najboljih lookova nosila je Gigi Hadid koja je prošetala u odijelu od tvida sa suknjom, a da pritom nije imala ništa ispod, dok je oko svog golog struka imala remen od višestrukih nizova perlica s prepoznatljivim Chanelovim logom na sredini. 

Uz kultne biserne ogrlice, brend je predstavio i lanac koji pada na kukove izrađen od jednostavne crne kože i zlatnih karika, kako u nešto decentnijoj varijanti, tako i u masivnijoj. 

Dok se moda priprema za ulazak u novo desetljeće, čini se da se ne možemo odmaknuti od nostalgije za ranim 2000-ima. No, ako i dalje ne možete prožvakati ideju o hlačama niskog struka, Viard je ovaj look s lancima modernizirala i prilagodila današnjim trendovima. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".