Chanel ili Zara? Ni mi nismo sigurni...

Klasičan, bezvremenski model "Two tone slingbacks" Chanel cipela nikada ni nije izašao iz mode ali u posljednje vrijeme sve ga češće viđamo na svjetskim modnim blogericama...
Vidi originalni članak

Dvobojne Chanel cipelice proživljavaju veliki modni comeback! Gotovo svaka modna blogerica ima svoj par koji ponosno pokazuje. Ai s dobrim razlogom. Ove klasične cipele koje su na glasu kao nevjerojatno udobne potpuno su rasprodane pa je do njih gotovo nemoguće doći. Uzmemo li u obzir i cijenu od gotovo 6 tisuća kuna, većini je ovaj model ipak nedostižan. No kao i obično u spas stižu high street brendovi. Zara je izbacila model, neupitno inspiriran ovim neodoljivim modernim "bakica" cipelama za kojim je modni svijet potpuno poludio. Ponovo.

Najbolje od svega, cijena Zarine verzije je samo 249,90 kn. Zato ako i vi želite svoj par, savjetujemo da požurite!

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".