Četiri trendi modela ara Shoes sandala za različite ljetne kombinacije

ara Shoes modeli sandala iz kolekcije proljeće/ljeto daju idealan spoj elegancije i opuštenosti koji pristaju svim ljetnim kombinacijama
Vidi originalni članak

Sandale su neizostavan dio trendi obuće za ljeto 2017. godine, a na velika vrata vraćaju se udobni i sportski modeli uz koje će svaki outfit biti potpun! U njima je idealan spoj elegancije i opuštenosti, pristaju na sve ljetne kombinacije i udobne su za nositi. ara Shoes odmah je prihvatio ovaj trend i svojim obožavateljicama ponudio veliki izbor sandala u boji, od metalik nijansi do klasičnih crnih ili smeđih, s platformom ili pletenim potplatima.

Inovativnosti izrade i moderni detalji na sandalama idealni su za žene koje uz modu zahtijevaju i funckionalnost obuće koju nose. Uz pregršt dostupnih modela iz kolekcije proljeće/ljeto lako je kreirati vlastiti stil i business ili casual outfite za ljetne dane!

Sandale su klasik u koji se uvijek isplati uložiti. Uvijek izgledaju elegantno, a najveća prednost je što pristaju svemu, uključujući i varijante s potpeticom ili bez.

Kada se radi o ravnim sandalama, u ara Shoes kolekciji one su ukrašene metalnim kopčama, koje pojačavaju stylish dojam sandala i čine ih upečatljivijim komadom za svaki dan. Istovremeno, modeli s potpeticom su atraktivni i za noćne izlaske, baš kao i različite kombinacije veselih boja poput crvene, metalik roze ili srebrne. Šljokice i cirkoni na pojedinim modelima dodatno podižu eleganciju modela i čine ih jednostavno neodoljivima!

Ukoliko se rado pronalazite u ovom trendu, na svim ara Shoes prodajnim mjestima lako ćete pronaći idealan model za sebe. Naš dan, naša obuća!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".