Četiri frendice koje će vam uljepšati dan: 'Sređujemo se da budemo lijepe, to je potrebno biti svaki dan'

Goran Čižmešija na špici je fotografirao četiri prekrasne prijateljice, a taj je prizor neodoljivo podsjetio na scenu iz serije "Seks i grad"
Vidi originalni članak

Jedan od najljepših prizora sa špice su i prijateljice koje ne osvajaju samo svojim osmijesima, nego i fantastičnim smislom za modu. A jedan genijalan prizor naš je Goran Čižmešija zabilježio prošlog ljeta, a sad smo ga se ponovno prisjetili jer je jedan od onih koji može uljepšati dan!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tada su mu pozirale četiri prijateljice, Jelena, Maja, Kristina i Ljiljana i otkrile zašto su odabrale baš ove stajlinge. 

– Sredile smo se kako bismo bile lijepe, a to je potrebno biti svaki dan. Nikad se ne dogovaramo što ćemo odjenuti kada skupa izlazimo, sve je spontano. Tako ponekad ispadne da neka bude preelegantna ili preležerna, u odnosu na druge – rekle su prošlog ljeta prekrasne prijateljice koje su nas na zagrebačkim ulicama podsjetile na prizor iz legendarne serije Seks i grad

Jeleni izvrsno pristaje ružičasto od glave do pete, dok Maja odlično nosi kombinaciju tenisica i lepršave haljine. Kristina zna kako isfurati color-block kombinacije, dok je Ljiljana pokazala kako kaftan može super izgledati u dnevnim kombinacijama, pogotovo kad se kombinira s klasičnim bijelim komadima. 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".