Celine Dion priznala je kako ima preko 10 000 cipela koje čuva na posebnom mjestu

Slabost svake žene su torbice i cipele, a poznata pjevačica je nedavno u emisiji Carpool Karaoke otkrila koliko pari obuće zapravo posjeduje
Vidi originalni članak

Pjevačica Celine Dion se često pojavljuje u medijima u zadnje vrijeme, što zbog svoje nove frizure, što zbog mršavog izgleda, a sada je sve iznenadila brojem cipela

Voditelj James Corden upitao ju je koliko ima cipela, a ona je priznala kako se radi o broju od 10 000 pari, ali kako se ne želi rastati od njih jer je za svake emotivno vezana. 

"Svaka cipela koju sam kupila me dovela do toga gdje se nalazim danas. One su dio mene i svakog mojeg koraka i vezala sam se za njih. Možete me nazvati ludom. Sve ću ih zadržati, samo ću povećati mjesto za pohranu", izjavila je.  
Cipele su joj organizirane po boji, a drži ih u skladištu u Las Vegasu. 

Celine nije jedina žena koja je luda za cipelama. Još jedan primjer je Imelda Marcos, filipinska političarka i prva dama Filipina koja je dok je bila supruga predsjednika Ferdinanda Marcosa, postala poznata širom svijeta, zbog zbirke od 2700 pari cipela.

Pogledajte kako se odjenuti na razgovor za posao: 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".