Čekajte, ova kombinacija košta više od prosječnog automobila?!

Kad je high street uistinu - high street!
Vidi originalni članak

Ako ste ikad malo više vremena proveli na Net a Porteru, sigurni smo kako ste pronašli odjevne komade ili modne dodatke koji imaju basnoslovne iznose... I ne, pritom ne mislimo na cipele od nekoliko stotina eura ili torbe za koju je potrebno odvojiti pola mjesečne prosječne plaće. Ovog puta mislimo na odjevne kombinacije čiji je ukupan zbroj toliki da biste, umjesto njih, mogli kupiti automobil srednje klase, a upravo je ovo jedna takva. 

Kožna crvena suknja definitivno je statement komad u ormaru i nešto što se neće svaka dama odvažiti nositi, a ona odlično izgleda uz jedan jednostavniji komad poput bijele bluze. Ipak, u ovom slučaju ništa ne treba prepustiti klasici pa je i donji dio rukava širi, što je već neko vrijeme veliki trend! 

Jednostavnoj kombinaciji crvene i bijele uvijek je dobro dodati još koju boju! Topli su dani uvijek odlično vrijeme za color-block kombinacije, a dodavanjem torbe koja priziva tropske krajeve i salonki koje su zaludile trendseterice, to ćete definitivno postići! 

Što je odjevna kombinacija bez dobrih modnih dodataka? Naušnice sa zelenim i zlatnim detaljima dat će svakoj kombinaciju notu elegancije i glamura, a sunčane su naočale definitivno dodatak bez kojeg ne napuštamo stan...

Kad se sve zbroji, iznos koji je potrebno dati za ovu kombinaciju je 29 987 €... Zamislite samo kakav bi se dobar automobil mogao kupiti za te novce! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".