CCC slavi. Slavite i vi! Dijelimo pet bonova po 200 kuna za shopping!

CCC Shoes&Bags u svibnju slavi petu obljetnicu na hrvatskom tržištu.
Vidi originalni članak

Prva poslovnica osnovana je u Sisku sada već 2013., a otada se poljski lanac obuće i torbica za žene, muškarce i djecu proširio po cijeloj državi. Trenutno broji 24 poslovnice u gotovo svim većim gradovima i shopping centrima, a u planu su i daljnja otvorenja. Uspjeh ovog lanca obuće na domaćem tržištu zahvaljuje širokom asortimanu i velikoj ponudi obuće po prihvatljivim cijenama, a osobito se to odnosi na kožni asortiman vlastite marke Lasocki koja se proizvodi u tvornici na jugu Poljske.

Povodom svog 5. rođendana, CCC vas nagrađuje s 5 nagrada: 5 x Poklon bon 200,00kn!

Uljepšajte nam rođendansko slavlje fotografijama s vaših najluđih rođendanskih zabava! Natječaj traje od 07.05.2018. – 18.05.2018., a pobjednike najoriginalnijih i najkreativnijih fotografija i opisa proglašavamo 21.05.2018.

Pet najoriginalnijih fotografija osvaja nagradu: CCC Poklon Bon u vrijednosti od 200,00kn! Sretno!

Prijavite se putem obrasca: 

Fill out my online form.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".