CCC je otvorio sve svoje poslovnice i pripremio novu kolekciju obuće, torbica i modnih dodataka

Od ponedjeljka, 11.5., sukladno odlukama Civilnog stožera, CCC otvara sve svoje poslovnice, pa čak i one u sklopu trgovačkih centara. Moramo priznati: nedostajali ste nam, dragi CCC prijatelji!
Vidi originalni članak

Naravno, naš prioritet je pridržavati se svih sigurnosnih pravila: kako za naše klijente, tako i za sve naše zaposlenike. Imajući to na umu, opremili smo svoje poslovnice s dezinfekcijskim sredstvom za ruke na samom ulazu, naši zaposlenici vode računa o sigurnom broju posjetitelja, kao i o pridržavanju sigurnosnog razmaka. Isto tako, preporučamo bezgotovinsko plaćanje našim klijentima koji se odluče na kupnju. Naši zaposlenici opremljeni su maskama, rukavicama i dezinfekcijskim sredstvima.

Sigurnost prije svega, no nećemo zaboraviti niti na zadovoljstvo! Prije svega, podsjećamo vas na vrijeme koje smo proveli na društvenim mrežama tijekom izolacije te sve modne inspiracije, savjete i postove naših influencerica kojima smo vas pokušali barem na trenutak zabaviti i razonoditi.

Pod sloganom #nedostajalistenam otvaramo poslovnice i nove aktivnosti na društvenim mrežama kojima ćemo vam pokazati koliko smo sretni što ste ponovno s nama. Hvala vam na vjernosti!

Jedva čekamo pokazati vam naše kolekcija obuća, torbica i modnih dodataka za toplije dane. Sigurni smo u jedno: kod nas ste dobrodošli, a naša ponuda jamči raznovrsnost stilova i boja.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".