Cate Blanchett na Tjednu mode u Milanu oduševila u vintage Giorgio Armani kombinezonu i stiletto čizmama

Njezin ukrašeni kombinezon nije bio iz nove Armanijeve kolekcije, već vintage komad iz njegove modne arhive i komad koji je već nosila.
Vidi originalni članak

Odijevanje za crveni tepih neizbježan je dio njezinog posla, ali Cate Blanchett jedna je od poznatih koja uvijek oduševi kada je u pitanju osviještena moda. Oskarovka se još 2020. godine na Venecijanskom filmskom festivalu obvezala nositi samo lookove iz svoje postojeće, doduše bogate i luksuzne, garderobe. “Chic je ponoviti!" rekla je njezina stilistica Elizabeth Stewart, a od tada je postala navika birati vintage ili prethodno nošene kombinacije.

I na reviji Giorgia Armanija za proljeće/ljeto 2024. na Tjednu mode u Milanu, Blanchett je ispoštovala tradiciju prvih redova noseći brend, ali njezin ukrašeni kombinezon nije bio iz nove Armanijeve kolekcije, već vintage komad iz njegove modne arhive i komad koji je već nosila.

Nosila je jednodijelni kombinezon s perlama crne boje i steznikom inspiriranim smokingom, dubokim dekolteom i detaljem plašta, iz modne kolekcije jesen/zima 2009. Još u lipnju, glumica je nosila isti vintage kombinezon kako bi preuzela nagradu na Filmskom festivalu u Palm Springsu, za njen portret svjetski poznate dirigentice u Táru.

Armani je crpio inspiraciju iz filmskih junakinja iz 1940-ih za svoju Privé kolekciju jesen/zima 2009., što ju čini savršenim izborom za Cate Blanchett, koja je osvojila Oscara za portret Katharine Hepburn u filmu Avijatičar 2005. Cate je nosila kombinezon s crnim stiletto čizmama i laganim holivudskim kovrčama.

Iva u efektnim čizmama, Maja u trendi tenisicama: Simpatične sestre odličan stil imaju u 'malom prstu'
Idealni za jesenske dane: Sakoi i blejzeri koji pašu na sve kombinacije - casual ili business!
Uvijek nas iznova oduševi modnim izborom: Vječnim je klasicima dala vlastiti stilski potpis i - zablistala!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".