Čarobna priča puna topline i ljubavi: Nova kolekcija Anje Stehlik slavi male rituale uživanja

Dizajnerica u novoj kolekciji akcent stavlja na mnogobrojne statement komade od vegan kože te raznim varijacijama istih , ležernijim komadima u zemljanim tonovima u kojima se njeguje bussines leisure.
Vidi originalni članak

Danas, kada su neke stare navike tek podsjetnik  prošlih vremena, modni je svijet primoran prilagoditi se novim okolnostima, a Stehlik brend i ovoga je puta pronašao način da ispriča svoju modnu priču.

Unutar zidina misterioznog Kaštela Morosini Grimani u San Vincentu ispričana je jedna čarobna priča puna topline i ljubavi.
Zidine unutar kojih je vrijeme stalo,a neodoljive boje, arhitektura srednjeg vijeka, te graciozne kule bili su savršena kulisa za predstavljanje nove kolekcije dizajnerice Anje Stehlik .

Mirniji i topliji jesenski tonovi koji stvaraju osjećaj ugode i smiraja , taj „cozy stil“ baza je nove Stehlik kolekcije „DOLCE FAR NIENTE“ Upravo je to poziv da usporimo,  uživamo u sebi , tim malim ritualima odijevanja te osjećaju ugode i nesputanosti.

It komad sezone: Haljine-hoodice od brušene kože


Dizajnerica u novoj kolekciji akcent stavlja na mnogobrojne statement komade od vegan kože te raznim varijacijama istih , ležernijim komadima u zemljanim tonovima u kojima se njeguje bussines leisure. It komadi sezone  su svakako haljine i majice  hoodice od brušene kože , a tu su i vuneni kaputi , kožni sakoi koji nam daju mogućnost stiliziranja za ležernije dnevne kombinacije.

- Kad u svaku svoju kreaciju unosite veliki trud i posvetite pažnju detaljima i kvaliteti, stvorite bezvremensku ljepotu, kaže dizajnerica. 

Stehlik komadi ne robuju trendovima već slave slow fashion pokret i unikatan stil. Plisirane haljine i suknje od vegan kože osvajaju mogućnošću kombiniranja, dok cozy vunene veste i majice pune detalja postaju omiljeni komad stylinga.

Fotografkinja Ana Bolobicchio nam je otkrila koliko je čarobno selo San Vinčent ,njegove životopisne ulice i zgrade, te je stvorila modnu priču savršenu za toplu i ugodnu jesen u Istri. Kolekciju  možete pronaći u Stehlik trgovini (Zagrebačka 19, Pula) i službenoj stranici brenda.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".