Carmen Electra i Jenny McCarthy u novoj su SKIMS kampanji koja podsjeća na 90-e

Brand shapewear, koji se proširio na pidžame, donje rublje i kupaće kostime, predstavio je ovu ljetnu kampanju s dvije glumice Scary Moviea kako bi pokazao da seksipil nikada ne umire.
Vidi originalni članak

Baš na vrijeme za ljeto, SKIMS je lansirao potpuno novu kampanju kupaćih kostima u kojoj glume ikone 90-ih Jenny McCarthy i Carmen Electra.

Brand shapewear, koji se proširio na pidžame, donje rublje i kupaće kostime, predstavio je ovu ljetnu kampanju s dvije glumice Scary Moviea kako bi pokazao da seksipil nikada ne umire.

“Energija na setu bila je nevjerojatna, pogotovo na snimanju uz Carmen, koja izgleda fantastično!  Činilo nam se kao da smo se vratili u devedesete, a godinama kasnije još uvijek se zabavljamo!”, rekla je Jenny McCharty.

Zgodne dame prikazane su kako poziraju ispred autopraonice i uživaju u sladoledu u kornetima noseći prepoznatljive SKIMS kupaće kostime, uključujući triangle top i bikini s kratkom kravatom. Također su izradili modele jednodijelnih majica sa širokim izrezom, jednodijelnih majica bez rukava s patentnim zatvaračem s prednje strane kože i gornjim dijelom bikinija bez rukava i donjeg dijela srednjeg struka.

Nova kolekcija kupaćih kostima SKIMS dostupna je za kupnju na SKIMS stranicama. 

Omiljeni brend tenisica ima veliko ljetno sniženje, a mi smo pronašli gdje ih sve možete 'ugrabiti'
Naša poznata dermatologinja o njezi kože nakon sunčanja: 'Ako je došlo do bilo kakvog eritema, kožu bi trebalo hladiti'
Asimetrična haljina, omiljene natikače i prošivena torba: S tri komada do ljetne kombinacije kojoj nećete pronaći manu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".