Burrbery za proljeće 2016.

Burberry je brend koji je poznat po svojoj bezvremenskoj eleganciji i klasici stoga je uvijek posebno zanimljivo vidjeti njihovu interpretaciju novih trendova i kako ih oni spajaju sa svojom tradicijom...
Vidi originalni članak

Iako je ovaj brend najpoznatiji po svom kultnom tradicionalnom uzorku kojeg publika naprosto obožava u posljednje vrijeme ovaj britanski brend u svoje kolekcije unosi dozu mladenačkog štiha. Tako su za zaštitno lice proljetne kampanje odabrani trenutno najpoznatiji mladi modeli poput mlade ali već jako uspješne Ruth Bell koja je revije nosila za velikog Alexandera McQueena i Saint Laurent.

Mlada manekenka ovog je put pozirala sa svojom sestrom May a u kampanji se, između ostalih, našao i 18-godišnji sin Pierce Brosnana, Dylan. Proljetne vizuale je snimio talentirani Mario Testino a mi ne sumnjamo kako će i ovaj modni zaokret Burberry odraditi bez greške!

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".