Burberry čarolija

Burberry i ove godine slavi Božić u pravom modnom stilu. Predstavivši novu kampanju pokazali su vjernim obožavateljima i ljubiteljima mode što mogu očekivati od nadolazeće kolekcije, a u glavnoj ulozi je, ni više ni manje, nego Romeo Beckham.
Vidi originalni članak

Božićna kampanja poznate modne kuće ove godine posvećena je britanskom mjuziklu „Billy Elliot“, čiju je glazbu ukomponirao veliki Elton John. Glavni i odgovorni dizajner Christopher Baily  je u čast petnaest godina mjuzikla okupio ekipu poznatih osoba te im posvetio tri minute videa koji priča pravu božićnu priču Burberrya. Romeo Beckham, Naomi Campbell, James Bay i Michelle Dockery samo su neka poznata lica koja imamo priliku vidjeti u videu, a za oko su nam zapeli i prekrasni odjevni komadi iz nove kolekcije. 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".