Burberry ujedinjuje sve svoje linije

Burberry linije Prorsum, London i Brit od 2016 godine odlaze u prošlost...
Vidi originalni članak

Britanska modna kuća Burberry je odlučila sve svoje linije Prorsum, London i Brit ujediniti do kraja 2016. godine. Christopher Bailey CEO tvrdi kako će ovaj potez naglasiti britanske korijenje brenda i činjenicu da su svi komadi proizvedeni u Londonu. Također će pomoći da se izbjegne zabuna među potrošačima " . . Vjerujemo da će se jednostavnije i intuitivnije odlučiti  za naš brend.." rekao je Bailey .

Dio te velike promjene uključuje i novu tvornicu u Leedsu u Engleskoj, gdje će se odvijati proizvodnja kultnih Burberry balonera. Izgradnja ovog 77 milijuna dolara vrijednog projekta će, kako se očekuje, početi iduće godine,a do  2019. godine očekuje se i stvaranje više od tisuću novih radnih mjesta.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".