Burak odustao od poznatog imidža, s novom je frizurom (opet) neprepoznatljiv

Turski je glumac snimio reklamu za jedan poznati brend šampona, u kojoj se pojavljuje sa svojim "dvojnikom" - on s kratkom i s dugom kosom.
Vidi originalni članak

Nakon što su su mediji i društvene mreže raspisale u rujnu prošle godine o zapuštenom izgledu Buraka Özçivita, izgleda da je 34-godišnji turski glumac zapravo potpuno napustio nekadašnji izgled dobroga dečka. Tada se pisalo kako je u depresiji, što je navodno bio i razlog nebrige o izgledu koji ga je proslavio, a neki su išli tako daleko da su tvrdili kako je viđen da luta besciljno ulicama Istanbula.

Kako bilo, od tada je prošla gotovo godina dana, a Burak se nije vratio nekadašnjem "ispoliranom" izgledu i savršenoj frizuri po kojoj je bio poznat. Ležerna frizura, pomalo čak i neuredna, katkad svezana u rep, katkada u punđu, čini se kako se Buraku ovaj izgled puno više sviđa.

U međuvremenu je čak snimio reklamu za jedan poznati turski brend šampona, u kojoj se pojavljuje sa svojim "dvojnikom" - on s kratkom i s dugom kosom. 

 Čini sam se sjajan u obje verzije :)

U jednoj od posljednjih fotografija na Instagramu, gdje ga prati više od 15 milijuna obožavatelja, turski je glumac pustio i bradu te je promijenio i styling. Opuštena trenirka, tenisice i bijeli T-shirt odabir su zvijezde turske sapunice "Sulejman Veličanstveni".  

U nastavku pogledajte najzgodnije frajere s bradom po izboru Dive. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".