Buntovne traperice

Ecija Ivušić nerijetko nas iznenadi svojim odvažnim i zanimljivim modnim kombinacijama. Ovoga puta izderane traperice iskombinirala je u dva različita stajlinga koja su nas potpuno oduševila.
Vidi originalni članak

 Poznata voditeljica Ecija Ivušić odlučila je ove zanimljive traperice iskombinirati na dva različita načina. Dvostruki traper uvijek je riskantna kombinacija. Postoji rizik kako će te ostaviti dojam kaubojke ili maloljetnice, no ukoliko pogodite pravu nijansu trapera ali i odgovarajući kroj cijeli look može izgledati vrlo zanimljivo. S crvenom torbicom i crvenim Valentino Rockstud cipelama Ecija je ostavila dojam ležernog izgleda pravog modnog znalca.

U drugoj kombinaciji Ecija se odlučila za prugastu kratku majicu i crnu kariranu košulju zavezanu oko struka u stilu 90-ih godina. Uz izderane traperice ovaj rokerski look začinila je crnim cipelama i crnim torbicom. Seksi izgled upotpunila je ležerno podignutom kosom.  Sa sigurnošću možemo reći - čak i oni komadi koji se na prvi pogled čine nenosivi imaju puno potencijala ako se poigrate sa detaljima poput Ecije.

TRAPKE

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".