Za njima su se svi okretali: Tri atraktivne cure prošetale centrom grada

Zahvaljujući trendi čizmama, njihove su seksi noge bile u pravom planu!
Vidi originalni članak

Dvije plavuše i jedna crnka "protutnjale" su centrom grada u jako stylish kombinacijama zahvaljujući kojima su privukle brojne poglede prolaznika.

Odmah je na prvi pogled vidljivo koji je must have komad ove sezone - riječ je, naravno, o bundama, a sudeći po njihovim izborima možemo zaključiti koji je model najpopularniji.

Atraktivna crnka kombinirala je crnu i narančastu, a odlučila se za popularne sock boots. Dama u sredini skinny traperice kombinirala je s čizmama iznad koljena i Louis Vuitton torbom. Čini se kako prijateljice dijele svoj ukus prema skupocjenim torbicama pa je i dama na desnoj strani odabrala torbicu s potpisom istog brenda, a kombinirala ju je uz uske traperice i neobične čizme.

Što kažete na odjevne kombinacije ove tri zgodne dame? 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".