Budi fashion uz hit komade najnovije Carpisa kolekcije

Pastelne boje i zemljani tonovi inspiracija su nove Carpisa proljetne kolekcije
Vidi originalni članak

Romantična i ženstvena, a istodobno istančana i funkcionalna, Carpisa proljetna kolekcija nudi bogat izbor, od torbica za ekskluzivna večernja druženja do ruksaka koji su savršeni za putovanja izvan grada.  Pastelni uzorci dominiraju kolekcijom i isprepliću se s mekim linijama, bilo da se radi o minimalističkoj torbi za dnevni outfit ili elegantnom koferu za putovanja. 

Mini ruksak u rozoj pastelnoj boji s metalnim detaljem u obliku srca naglasit će romantičnu stranu proljeća i uklopiti se u nježne proljetne ideje outfita.  Za nezaboravne partije tu su satenske torbice iz Cruz capsule kolekcije sa svjetlucavim detaljima i perlama, koje se mogu nositi na više načina - na ramenu ili kao pismo torba u ruci.  Carpisa modni dodaci, u proljetnoj varijanti, dolaze  u antilop i rafija materijalima, s toplim tonovima koji su jedinstveni po živopisnim etničkim detaljima. 

Žuta, narančasta i fuksija, s druge strane, miješaju se s uzorcima lišća, voća i cvijeća, stvarajući eksploziju boja kojom Carpisa slavi prirodu u svojoj vitalnoj snazi. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".