Brzo u shopping: Ova četiri modela čizama vrlo vjerojatno će se rasprodati do kraja godine!

Vrijeme je za jednu pravu, jesensku investiciju!
Vidi originalni članak

Rujan je razdoblje kad se pozdravljamo sa sandalama i "jedvačekamo" nositi gležnjače pa je pravo vrijeme za jednu dobru investiciju! Kaubojke, one sa zmijskim uzorkom ili s "kroko-efektom" - izbora je TOLIKO, a  mi izdvojili četiri modela za koje vjerujemo da će se rasprodati do kraja godine jer će trendseterice za njima jednostavno poludjeti! 

Kaubojske čizme Ganni

Može li upečatljivije od ovog? Mi mislimo da definitivno ne! Ove Gannijeve čizme su "najstatement" komad koji ove jeseni možete nositi: imaju print krila, imaju print srca, dvobojne su... Stvarno samo za najhrabrije, potovo u ružičastoj varijanti!

Chloe Rylee čizme

Ove nas čizme prate već drugu sezonu, no tek ove jeseni dolaze u centar pozornost! Isfurale su ih Sienna Miller i Chrissy Teigen pa, trebamo li više išta reći? Također, dolaze u različitim bojama i printevima pa će se pronaći modeli i za najzahtjevnije!

Isabel Marant Sandy čizme

Ove čizme boje pijeska i visine do koljena još uvijek nisu "službeno" izašle, a već su nam preplavile Instagram. To je definitivno dovoljan razlog da ih stavimo na must have popis!

Calvin Klein Metal Toe čizme

Već je svima jasno - kaubojke su trend sezone, a Calvin Klein izbacio je svoju verziju koja na vrhu ima metalnu kapicu. Zgodan mini detalj za maxi wow efekt!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".