Brojni poznati na prvoj večer BIPA FASHION.HR

Spektakularno otvorenje BIPA FASHION.HR-a u tunelu Grič.
Vidi originalni članak

BIPA FASHION.HR započeo je u subotu ekskluzivnim revijama Marine Obradović i Ana Marie Ricov. Odvažnim, inovativnim i avangardnim dizajnericama pripala je čast otvoriti 23. sezonu najvažnijeg modnog događaja, u čijim su bojama oživjeli hodnici tajnovitog tunela Grič u samom srcu Zagreba. Večer je otvorila revija Marine Obradović koja se krije iza brenda Marina Design, a nastavila se u slavljeničkom tonu desete obljetnice rada Ana Marie Ricov

Otvorenje BIPA FASHION.HR-a i proslavu u tunelu Grič nisu propustali poznati modni znalci: Nevena Rendeli, Kristina Šalinović, Nenad Korkut, Robert Sever, Borut Mihalić, Andrea Andrassy, Tihana Harapin Zalepugin, Hamed i Kristina Bangoura, Ogi Antunac i brojni drugi. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".