Brinete, plavuše, crvenokose... Ovo su odjevni komadi koji vam najbolje pristaju

Ne treba se striktno držati toga, no uistinu postoje odjevni komadi koji nam bolje stoje ovisno o boji kose.
Vidi originalni članak

Čini li vam se da kad odjenete određenu boju izgledate svježije? Vjerujemo da vam se nerijetko dogodilo da vas ljudi komplimentiraju baš dok nosite neku boju, a razlog tome je i više nego jednostavan - pojedini se tonovi bolje slažu s bojom naše kose pa izgledamo odmornije, svježije i veselije. 

Brinete

S obzirom na tamnu boju kose, svijetliji tonovi odlično će im odgovarati. Bijela, bež, pastelne boje i zagasite nijanse odličan su odabir. 

Plavuše

S obzirom na kontrast, odlično će im stajati crno od glave do pete jer neće izgledati dosadno. Također, dobro će im stajati i jarke boje, osobito ružičasta, žuta baby plava i narančasta. Ako se ne pronalazite u jarkim bojama, pokušajte sa sivom, odlično će izgledati!

Crvenokose

Iako se čini da je crvena kosa statement sama po sebi, crvenokose se ne moraju bojati nositi boje. Najbolje će im odgovarati one u potpunosti kontrastne poput plave, zelene, a zanimljivo može izgledati s dobro pogođenom nijansom crvene boje.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".