Brigitte Macron zablistala na Diorovoj reviji: Prva dama utjelovljenje je stila i sofisticiranosti

Prva dama Francuske, Brigitte Macron, svojim klasičnim stilom zasjenila je zvijezde na Diorovoj reviji za proljeće/ljeto 2025.
Vidi originalni članak

Prva dama Francuske, Brigitte Macron, ukrala je pozornost na jučerašnjoj Diorovoj reviji, ali ne samo zbog svoje uloge u politici, već i zbog njezinog modnog izričaja. Iako često posjećuje modne događaje, ovaj put je sjela u prvi red na Diorovoj reviji za proljeće/ljeto 2025., prateći modele s elegancijom koja je karakteristična za nju.

Maria Grazia Chiuri, kreativna direktorica kuće Dior, ponovno je stvorila magičan spektakl inspiriran streličarstvom talijanske umjetnice SAGG Napoli, dok su modeli paradirali oko piste uz prizvuk Pariza i nedavno održanih Olimpijskih igara. Atmosfera, pojačana prisutnošću važnih figura poput norveške kraljice Sonje i Bernarda Arnaulta, dodatno je istaknula važnost ovog modnog trenutka.

Iako su slavne ličnosti poput Natalie Portman, Anye Taylor-Joy i Elizabeth Debicki donijele dašak glamura u prvim redovima, Brigitte Macron svojom je suzdržanom, ali sofisticiranom elegancijom poslala snažnu poruku. Njezino klasično crno odijelo, upotpunjeno Lady Dior torbicom i bisernim nakitom, reflektiralo je bezvremensku estetiku koja je definirala njezin modni identitet.

Bez sumnje, Macron nije samo prva dama Francuske, već i dama Diora – utjelovljenje stila i sofisticiranosti na pariškim modnim pistama.

Kako su stajliš i cool! Pogledajte što su muškarci nosili na zagrebačkim ulicama 2014.
Jednostavne navike koje sprječavaju gubitak kolagena i održavaju kožu zdravom
Biste li nosili čizme kakve nosi zgodna Marinela? Trendseterice ih obožavaju, a odlično izgledaju na 'gole noge'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".