Brigitte Macron u kombinaciji koja pokazuje moć dobrog odijela: Nosila još jednu kombinaciju kojoj je teško naći zamjerku

Njezin je ormar minimalistički, s dozom francuskog chica, što je pokazala u još jednom besprijekornom outfitu
Vidi originalni članak

Brigitte Macron za završni krug parlamentarnih izbora odabrala je klasiku kojom je još jednom potvrdila svoj besprijekoran stil odijevanja. U nedjelju je u Francuskoj održan drugi krug parlamentarnih izbora gdje je prva dama na svojem primjeru pokazala zašto je kvalitetno krojeno odijelo must have dio svake garderobe. 

Njezin izbor bila je varijanta u svijetloplavoj nijansi što je odličan odmak od klasičnijih odabira u crnoj, sivoj ili bež boji. Ispod sakoa nazirala se bijela košulja, a uparila ih je sa smeđim salonkama u "špic". Takve su cipele klasik u modnom svijetu, a savršen su izbor kad želite odjevnoj kombinaciji dodati dozu elegancije.

Inače, Brigitte Macron nazivaju i francuskom ikonom stila, a njezini su stilski odabiri često praćeni pohvalama i pozitivnim komentarima. Kako smo pisali i ranije, ponekad bi najžešći modni kritičari raspravljali je li modni odabir primjeren njezinoj dobi, no na takve bi kritike Macron uvijek odgovorila s još boljim odjevnim kombinacijama. 

Njezin je ormar minimalistički, s dozom francuskog chica. Često nosi komade luksuznog brenda Louis Vuitton, upravo s francuskim potpisom. Brigitteinom garderobom dominiraju odijela sastavljena od hlača i sakoa, i to u neutralnim nijansama. Za glamuroznije, formalne prigode bira i elegantne haljine, a najčešće su to francuski brendovi kao što su Dior, Alexandre Vauthier i Alaïa.

Tako jednostavna, a prekrasna: Ona je svojom pojavom zasjenila sve na zagrebačkoj špici

Vruće hlačice su novi-stari ljetni trend: Pogledajte kako dobro pristaju studentici koja blista u bijelom od glave do pete

Pripremite košarice, vrijeme je za šoping: Znamo kada počinje ljetni popust u Zari!

Tenisice kakve nosi direktorica financija na špici još nismo vidjeli: Odlično izgledaju u kombinaciji s mini-haljinom od jeansa

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".