Brigitte i Emmanuel Macron imaju najzgodnije zaštitare koje smo do sad vidjeli!

Izgleda poput Rickyja Martina, a njegov kolega kao Tommy Lee.
Vidi originalni članak

Iako se nalaze u sjeni i često ih ne doživljavamo, ovog puta stvarno treba obratiti pozornost na zaštitare Emmanuela i Brigitte Macron! Kad su došli na državničku večeru u Bijelu kuću, javnost je posebno zaintrigirao muškarac koji izgleda poput Rickyja Martina! Ukrao je pozornost svojim fizičkim izgledom, ali i stilom u odijelu koje mu pristaje fantatično. Još uvijek nije otkriven identitet ovog prezgodnog frajera, a vjerujemo kako sve žene to jedva čekaju!

Pokazao nam je kako crno odijelo s bijelom košuljom i kravatom izgledaju najbolje, a javnost nije ostala imuna ni na njegovog kolegu za kojeg mnogi tvrde da izgleda kao Tommy Lee u filmu "Ljudi u crnom".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 <

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".