Brend za sve trendi sportašice

FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR
Sa svojim motom kako svijet ne bi trebao težiti ničemu osim izvrsnosti, ovaj sportski brend osvojio je srca brojnih poklonica sporta. Uz moderne topiće, tajice i ostalu sportsku odjeću, napokon možemo biti chic i dok vježbamo.
Vidi originalni članak

Lululemon osnovan je 1998. godine, a prvi dućan otvoren je u Vancouveru. Isprva je otvoren u sklopu joga studija. Tamo su ljudi dolazili i raspitivali se o aspektima života kao što su pravilna prehrana i razni oblici tjelovježbi koje bi im stručno osoblje rado objašnjavalo. Osim korisnih savjeta, tu su se prodavali i njihovi proizvodi. No, potražnja za njihovom kvalitetnom odjećom je postala tako velika da nisu više imali vremena za išta drugo, te su se morali proširiti. Danas se Lululemon trgovine nalaze širom Europe, ali i ostatka svijeta.

Osnivač Lululemona Chip Wilson godinama se bavio sportom tako da zna kako bi prava sportska odjeća trebala izgledati te koji materijali su za to najbolji. Ime za svoj brend odabrao nakon pomnog istraživanja, a slovo A u logu znači „atletski moderan“. Isprva su se specijalizirali za sportsku odjeću za jogu, trčanje, ples i druge sportske aktivnosti. No, trenutno u njihovoj ponudi ima i vesti, haljina, kardigana i ostalih casual odjevnih predmeta. Osim za žene, proizvode i sportsku odjeću za muškarce.

Njihova nova kolekcija za jesen/zimu 2015. obiluje bojama poput plave, maslinasto zelene, sive i bordo. Moderne veste, kaputi, ali i tajice te sportski grudnjaci i dalje su nezaobilazan dio ove kolekcije. Materijali poput kvalitenog pamuka i merino vune zasigurno će vas grijati u nadolazećim hladnijim danima.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".