Brend posvećen Zagrebu obogatio je ponudu i genijalnim personaliziranim hoodicama

Majice s kapuljačom posvećene Zagrebu, ali ne one koje možete kupiti u suvenir shopovima - to je bila misao vodilja pri kreiranju FZWL custom kolekcije nazvane Made In Zagreb.
Vidi originalni članak

Kultura ulične mode i streetwear brendovi koji je propagiraju jedni su od izuzetno značajnih obilježja grada. Prvi streetwear brend posvećen Zagrebu - From Zagreb With Love, koji postoji još od 2007. godine ovih je dana svoju ponudu obogatio sasvim posebnom ponudom personaliziranih hoodica sa svojim brend vizualima.

Majice s kapuljačom posvećene Zagrebu, ali ne one koje možete kupiti u suvenir shopovima - to je bila misao vodilja pri kreiranju FZWL custom kolekcije nazvane Made In Zagreb. Logično, obzirom da se hoodice proizvode u Zagrebu. Karlo Rosandić, čovjek koji stoji iza branda From Zagreb With Love, naglašava:

- Svoju ponudu Zagrebom inspiriranih motiva iz naših dosadašnjih kolekcija željeli smo obogatiti nečim što će biti unikatno i personalizirano. Stoga smo stupili u suradnju s dizajnericom Mateom Ribičić u želji za proizvodnjom sasvim posebnih hoodica koje su nam se jako svidjele.

- Ne tako davno pokrenula sam modni brend pod nazivom Matea design. Brend se trenutno bazira na izradi unikatnih hoodica, koje su doduše samo dio cjelokupnog dizajnerskog asortimana koji radim. Ideju za izradu dizajnerskih hoodica dobila sam prilikom izrade svoje kolekcije 50s'Athleisure koja je spoj visoke mode 50-ih godina i sportske odjeće. Prilikom izrade te kolekcije shvatila sam da postoji potražnja za hoodicama koje se razlikuju od uobičajenih i tako je sve krenulo. Počela sam izrađivati one of a kind Matea design hoodice koje je primijetila i ekipa FZWL. Krenuli smo u suradnju i zajedničkim snagama kreirali i izradili jedinstvene street style zagrebačke hoodice. U svaku je utkana nit ljubavi, zrno mašte, puno rada i puno ideja - rekla nam je Matea.

Pri izradi Made In Zagreb kolekcije nije se štedjelo na kvaliteti, pa su tako i materijali, i otisak vizaula vrhunske kvalitete. Hoodice su posebnih krojeva, u plavo-bijelo-crnoj kombinaciji, s atipičnim aplikacijama dizajna i detaljima poput steznih vezica na rukavima kod ženskih modela, koji su izvedeni u crop top varijanti čija se duljina izrađuje prema želji klijenta. Upečatljiva pojavnost i prepoznatljivost ono je što se željelo postići ovom kolekcijom, a svatko tko želi moći će naručiti svoj primjerak, koji se po narudžbi daje u izradu – kreativna Matea dizajnirat će i izraditi From Zagreb With Love hoodicu baš po vašoj mjeri i želji.

Ovom kolekcijom "prvi na ulici" ne samo da proširuju svoju uvijek rastuću ponudu, već podižu renome samog brenda.

- Malo koji streetwear brend može se pohvaliti opcijom kustomizirane ponude, mi uvijek osluškujemo povratne reakcije naših kupaca i na taj način se rodila ideja izrade robe po narudžbi. No, kao i uvijek - nismo željeli u ponudu uvrstiti bilo što, pa smo uložili puno truda u ovaj dio svoje ponude - pojašnjava Karlo Rosandić.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".