Brend O'dijelo u svojoj kolekciji ima najchic odijela koja smo dosad vidjeli

Otkako se pojavila na sceni, dizajnerica iz Istre Anja Stehlik sa svojim brendom unikatnih odijela O´dijelo svakim novim komadom razoružava i oduševljava žene i muškarce koje imaju stila, kao i one koje se žele istaknuti iz mnoštva jednakih.
Vidi originalni članak

Postoji neki urođeni šarm u chic odijelima. Možda odgovor leži u kontradikciji da su dovoljno chic za poslovne urede kao i za noćne izlaske i večere. No, jedno je sigurno,bezvremenska su, moćna i sexy. Brend O´dijelo svojim sakoima daje posebnu notu kroz emocije unutar odijela.

Custom made ilustrirane podstave, citati unutar odijela, personalizirane fotografije samo su dio ove posebne priče odijela koja se izrađuju po mjeri.

Dodatna profinjenost novoj ženskoj kolekciji dana je kroz sakoe u kombinaciji mat i sjajnog satenskog materijala sa detaljima poput bisera, perla te upečatljivih broševa sa perjem ,volana na reveru i manžetama koji pokazuju da je za sofisticiran izgled potrebno tek malo igre s krojevima ,materijalima i detaljima.

- Kroz svoj rad najviše potenciramo kvalitetu odijela rađenih po mjeri i vrsno majstorstvo u izradi, kombinirano sa suptilnom seksipilnošću krojeva, kaže dizajnerica.

Cijelu kolekciju brenda O'dijelo pogledajte u galeriji:

FOTO: Sara Šijan FOTO: Sara Šijan FOTO: Sara Šijan FOTO: Sara Šijan FOTO: Sara Šijan FOTO: Sara Šijan FOTO: Sara Šijan FOTO: Sara Šijan FOTO: Sara Šijan FOTO: Sara Šijan FOTO: Sara Šijan FOTO: Sara Šijan FOTO: Sara Šijan FOTO: Sara Šijan FOTO: Sara Šijan

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".