Brazilska bajka Louis Vuittona

FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver
Nova Cruise kolekcija kuće Louis Vuitton za 2017.godinu predstavljena je u Brazilu a Nicolas Ghesquière pokazao je kako on vidi uvijek rasplesani Brazil
Vidi originalni članak

Louis Vuitton jedan je od onih brendova kojemu ekstravagantne revije na egzotičnim lokacijama nisu strane. Iako će se mnogi složiti da u tome prednjači Karl Lagerfeld i Chanel, Louis Vuitton dostojan je konkurent. Iako su određeni modeli LV torbi iz kultnog proizvoda zakoračili na mračnu stranu prečesto viđenih dizajnerskih komada, njegova popularnost ne jenjava. Za to je velikim dijelom zaslužan Marc Jacobs, koji je svježim inovativnim idejama ovu modnu kuću lansirao u zvijezde. Nicolas Ghesquière je na mjesto kreativnog direktora došao iz Balenciage a njegov pomalo gorak odlazak mjesecima je bio tema razgovora ljubitelja mode koji su mu jasno dali do znanja da se od njega na novoj poziciji očekuje - puno. Nicolas je očekivanja opravdao a kao nagradu Bernard Arnault dao mu je odriješene ruke što je čini se rezultiralo još većom kreativnom eksplozijom.

Za najnoviju Cruise 2017. kolekciju Ghesquière je odabrao atraktivnu lokaciju suvremenog muzeja Niterói u Rio de Janeiru. Minimalističko i pomalo futurističko okruženje odlično je naglasilo cijelu  kolekciju inspiriranu bojama i životnom energijom uvijek energičnog i rasplesanog Brazila. Jarkih boja i printeva nije nedostajalo a asimetrične haljine, kratke jakne, i mini suknje A kroja s kožnim aplikacijama brzo su postale predmet želja žena i muškaraca diljem svijeta!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".