Branko Vukšić: Zastupnik koji nema mane u odijevanju, može isfurati čak i traperice u Saboru!

Dubravka Prpić Znaor prokomentirala je stil saborskog zastupnika koji krade pozornost retro kombinacijama
Vidi originalni članak

Ne komentiramo često stil političara, no odjevne kombinacije jednog zapele su nam za oko. Radi se o Branku Vukšiću, a zamolili smo novinarku i modnu savjetnicu Dubravku Prpić Znaor da prokomentira njegov stil.

Tko bi rekao – i traperice sjede u saboru. No, ipak, kad gledamo stil jednog od političara kojemu je očito stalo što odijeva, tu je apsolutno pozitivan moment: prsluk i sako uvijek su u dobroj simbiozi, a košulja se ističe uzorkom.

Dubravka je dodala da traperice u kombinaciji s majicom ne bi bilo dobro rješenje poput ovog jer se radi o instituciji koja zahtijeva klasično odijevanje, primjereno ozbiljnim poslovnim trenucima. 

Dubravka kaže kako je muška moda posljednjih nekoliko godina postala jako raznovrsna pa se, oni koji to žele, mogu stvarno dobro urediti:

Odijela više nisu dosadna, tu su boje, uzorci i ekstra komadi poput – prsluka na jednostruko kopčanje. Od uzoraka dobrodošle su klasične pruge ili karirano, a ponekad čak i košulja od trapera.

Što se tiče kombinacije boja, kaže kako je ona vrlo jednostavna i pravila: bež i svijetlo plavo, tamno sivo i tamno plavo, karirano s dozom zelenkaste, a ponekad su tu i crvene pruge koje sa sivom uvijek daju dobru formulu. 

Dubravka kaže:

Zimi ovaj gospodin kombinira jako stylish fedora šešir, obično izbor onoga koji brine o svom stilu.

Dodala je kako je sve to retro odjeća jer se sako uz prsluk nosio i prije sto godina, no traperice su te koje daju moderan dojam. Vukšić posebnu pozornost pridodaje i sunčanim naočalama, a Prpić Znaor kaže:

Jednom prilikom mi je poznati zagrebački optičar, rekao da sve više muškaraca želi imati više pari dioptrijskih naočala, jer to je jedan od onih modnih dodataka kojima se mogu igrati, izgraditi svoj stil. Čak ih, pri kupnji, kombiniraju s odjećom.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".