Branka Krstulović uvijek plijeni pozornost svojim kombinacijama, evo što o njima kaže modna savjetnica

Dubravka Prpić Znaor prokomentirala je stil Branke Krstulović, bivše misice čije odjevne kombinacije uvijek rado pratimo i njima se inspiriramo
Vidi originalni članak

Jedna od dama koja uvijek ukrade pozornost i čije odjevne kombinacije rado pratimo je i Branka Krstulović. Kad se pojavi na društvenim događanjima, uvijek je zanimljivo odjevena, a prava je majstorica u spajanju klasike i trendova. Njezin stil prokomentirala je Dubravka Prpić Znaor, a modna savjetnica i stilistica ima samo riječi hvale.

- Igra se crnim kreacijama i formama, kod nje se klasika isprepliće s modernim elementima. Očita naklonost brendiranim komadima i logomaniji nije pretjerana, već je dozira u kombinacijama, uglavnom jednostavne forme - govori Prpić Znaor.

Kaže kako je često možemo vidjeti u haljinama, no one moraju imati neki poseban detalj ili biti od inovativne tkanine, a od cipela preferira salonke, čizmice u špic, kao i one obla vrha.

- Silueta je uglavnom sklada, često strukirana, baza su tamni tonovi. Kreacije koje bira nerijetko imaju kontrastni motiv poput crno-bijele, inspirirane elegantnim materijalima i teksturama poput buklea. Kad nosi odijela, bira karirani motiv i neutralne tonove te ih stilizira detaljima u boji, poput jarko ružičaste - nastavlja savjetnica.

Kaže kako se vidi da voli torbice manje ili srednje veličine koje su idealne za razna događanja i evente.

- Stil je poslovan, tu i tamo glamurozan, ovisno o prigodi. Kad želi istaknuti duge noge, nosi kratke hlačice i visoke kožnate čizme - zaključila je Prpić Znaor. 

Najbolja izdanja Branke Krstulović pogledajte u galeriji

FOTO: John Pavlish FOTO: John Pavlish FOTO: John Pavlish FOTO: Marko Lukunić/Pixsell FOTO: Matija Habljak/PIXSELL FOTO: Sandra Šimunović/Pixsell FOTO: Igor Kralj/PIXSELL FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Žarko Bašić/Pixsell FOTO: Žarko Bašić/Pixsell FOTO: Goran Stanzl/Pixsell FOTO: Marko Lukunić/Pixsell FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell

 

O tenisicama koje nosi ljepotica sa špice mišljenje je podijeljeno: Kombinirala ih je s elegantnom haljinom

Savršen odabir za ljetne dane: Hit je boja kose koja odlično pristaje Jennifer Lopez, a izgleda jako prirodno

Mia je najmlađa osoba u Zagrebu koja je otvorila slastičarnicu: Za njene je kolače teško je reći jesu li ljepši ili ukusniji

Ako vam se sviđaju it sandale kakve nose Sloković i Tedeschi, pronašli smo gotovo identičan, no pristupačniji model

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".