Branka Krstulović super nosi mini-haljinu i neobične čizme: Stajling je zaokružila hit torbom koju mnogi imaju na listi želja

Crno-bijela haljina grafičkog uzorka pristaje joj kao salivena, a iako je model sam po sebi vrlo efektan, dodaci su bili ti koji su ukrali pozornost.
Vidi originalni članak

Sinoć je u Kaptol Boutique Cinema sve bilo u znaku filma i mode. Pretpremijernim projekcijama filmova Spencer i Visoka moda te redovnim prikazivanjem "Dinastije Gucci" započeo je modno-filmski program Très chic Haute Couture koji traje do 5. prosinca.

Sinoćnje otvorenje Très chic večeri nije propustila ni Branka Krstulović, direktorica marketinga i promocije CineStara, koja je na pretpremijeri zablistala u crno-bijeloj kombinaciji. Crno-bijela haljina grafičkog uzorka pristaje joj kao salivena, a iako je model sam po sebi vrlo efektan, dodaci su bili ti koji su ukrali pozornost.

Krstulović je odabrala neobičan model čizama koji se ne bi svatko odvažio nositi, no ona zna kako ih kombinirati pa su odličan kontrast mini-haljini. Stajling je upotpunila popularnom dizajnerskom torbom koja se prije nekoliko sezona vratila u velikom stilu.

Riječ je o Diorovoj "Saddle" torbi koju je popularizirala Carrie Bradshaw u seriji Seks i grad, a njezino novo izdanje izgleda još bolje pa ni ne čudi da se mnogim ljubiteljicama nalazi na listi želja. Krstulović je odabrala bijeli model sa zlatnim detaljima, a on bi izvrsno izgledao i u kombinaciji za svaki dan, primjerice s trapericama i sakoom. 

Njezin je stil jednom prilikom za Divu prokomentirala modna savjetnica i stilistica Dubravka Prpić Znaor. Tada je rekla kako se kod nje klasika isprepliće s modernim elementima, a rado se igra crnim kreacijama i formama. Očita je, kaže, naklonost brendiranim komadima i logomaniji, no to nije pretjerano, već je dozira u kombinacijama, uglavnom jednostavne forme. Haljine su njezin čest odabir, no moraju imati neki poseban detalj ili biti od inovativne tkanine, što možemo vidjeti i na primjeru outfita za sinoćnju prigodu. 

U galeriji prnađite još efektnih izdanja Branke Krstulović kojim se možete inspirirati

FOTO: John Pavlish FOTO: John Pavlish FOTO: John Pavlish FOTO: Marko Lukunić/Pixsell FOTO: Matija Habljak/PIXSELL FOTO: Sandra Šimunović/Pixsell FOTO: Igor Kralj/PIXSELL FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Žarko Bašić/Pixsell FOTO: Žarko Bašić/Pixsell FOTO: Goran Stanzl/Pixsell FOTO: Marko Lukunić/Pixsell FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell

 

Ne može svatko isfurati stajling poput inženjera strojarstva: 'Ujutro je bilo hladno pa sam preko kaputa prebacio sestrin prsluk'

Frizure prema horoskopu su hit: Provjerite kakav je imidž za vas prema znaku zodijaka

Čarobna bočica uz koju "frizzy hair" postaje stvar prošlosti

U Magnoliji traje prava božićna čarolija: 'Želimo da grad opet bude lijep, i skelama smo dali dašak Božića'

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".