Branka Krstulović i djevojka Brune Kovačevića zasjenile su sve u navijačkim izdanjima na aerodromu

Vidi originalni članak

Brojni poznati jutros su čekali let za Rusiju gdje će pratiti polufinalnu utakmicu Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Engleske. U moru kockica, istaknule su se dvije ljepotice - Branka Krstulović i Matea Franić. 

Bivša Miss Hrvatske u zračnoj se luci pojavila u bijelim trapericama i prepoznatljivim kockicama, a i u sportskom je izdanju pazila na modne dodatke - odabrala je crvenu Chanel torbu i popularne ring naušnice, a sve zaokružila Stan Smith tenisicama. 

Utakmicu neće propustiti ni Matea Franić, atraktivna djevojka Brune Kovačevića, koja je također za putvanje odabrala pravo navijačko, sportsko izdanje. Vjerujemo da uz ovakvu podršku možemo do finala!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".