Božo Vrećo u raskošnoj cvjetnoj suknji, a Đurđa Tedeschi još jednom očitala modnu lekciju

Još jednom su ukrali pozornost odjevnim kombinacijama
Vidi originalni članak

U zagrebačkoj galeriji Kranjčar otvorena je izložba pod nazivom Flirt umjetnika Dženise Pecotić i Deyana Barića, a nisu je propustili Božo Vrećo i Đurđa Tedeschi. Kao i uvijek, njih dvoje ukrali su pozornost svojim odjevnim kombinacijama.

Glazbenik se odlučio za raskošnu suknju cvjetnog uzorka koju je u struku stegnuo crnim pojasom. Đurđa Tedeschi pokazala nam je još jednu stylish kombinaciju kojom je svima očitala modna lekciju - haljinu od tila kombinirala je s gležnjačama i mrežastim hulahopkama, a sve je zaokružila genijalnim modnim detaljima u svojem stilu: odabrala je divne naušnice i stavila svoj zaštitnik znak, neobičan šešir. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".