Tajnovita Božica Pivarić, supruga reprezentativca Josipa, najveća mu je i najljepša podrška

Ovaj lijepi par nije toliko medijski eksponiran, a nedavno su proslavili sedmu godišnjicu braka
Vidi originalni članak

Josip i Božica upoznali su se kada je njemu bilo 19, a njoj 17, na tulumu u Kašini, odakle je Božica, a vjenčali su se tri godine kasnije. Nedavno su proslavili sedmu godišnjicu braka.

Ova lijepa 28-godišnjakinja nije toliko medijski eksponirana, a Josip i ona imaju dvoje djece Mateja i Lorenu, koji su tatini najveći fanovi. 

Jednom je prilikom Josip izjavio kako ga je njegova Božica, koja je inače diplomirana teta u vrtiću, osvojila svojom jednostavnošću na plesnjaku. 

Par obožava putovati svaki slobodan trenutak koji imaju, ali su poznati po tome kako su veliki obožavatelji Zeline u kojoj žive. I dok drugi igrači i njihove supruge biraju metropole, ovaj par sretan je u pitoresknom mjestašcu pored Zagreba.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".