Borna Kotromanić u outfitu punom krzna: 'U zimskim mjesecima izbjegavam crnu, a pašu mi zadnji trzaji zime da mogu nositi krzno'

Uz Bornine modne odabire nikad se ne može vezati riječ "monotono", što je potvrdila i toplim zimskim izdanjem
Vidi originalni članak

Da se i na niskim temperaturama može zablistati u efektnim kombinacijama koje ne prolaze nezamijećeno, potvrdila i Borna Kotromanić u jednom izdanju kojeg je uhvatio naš fotograf Goran Čižmešija. Borna je česta gošća naše modne rubrike, uvijek rado pozira za Divu, a uz njezine se stajlinge nikad ne može vezati riječ kao što je "monotono".

Iz tog je razloga odličan izvor inspiracije, pogotovo ako tražite nešto drugačije i otkačeno.. Gradom je prošetala u crvenom kombinezonu te crnim, krznenim kaputom. Najviše pažnje ukralu su modni dodaci jer se Borna odlučila za visoke krznene čizme te krzneni šešir.

– Kombinezon je moj najomiljeniji odjevni predmet jer je sve u jednom djelu pa mi je jednostavno nositi ga, a i tijelo dolazi do izražaja, uz to je topli vuneni. U zimskim mjesecima izbjegavam crnu, a pašu mi zadnji trzaji zime da mogu nositi krzno. Sve ovo sam uskladila sa sobom – ispričala nam je.

Najchic haljine od pletiva idealne za zimu, ali i nadolazeće prijelazno razdoblje:

FOTO: Zara Midi pletena haljina 35,95 EUR FOTO: Zara Duga pletena haljina otvorenih leđa 39,95 EUR FOTO: Zara Pletena haljina s pojasom 29,95 EUR FOTO: Zara Kombinirana pletena haljina 495,95 EUR FOTO: Zara Pletena midi haljina 3+25,95 EUR FOTO: Zara Haljina s pletenicama 29,95 EUR FOTO: Zara Prugasta pletena mini haljina 29,95 EUR FOTO: Zara Pletena haljina s prorezom 29,95 EUR FOTO: Zara Kratka pletena haljina 29,95 EUR FOTO: Zara Pletena haljina na vezanje oko vrata 22,95 EUR

Najbolje kreme za sunčanje koje će zaštititi vašu kožu od oštrog zimskog sunca
'Stiletto trepavice' novi je trik nanošenja maskare koji očima daje zavodljiv i zanimljiv izgled
Sve što trebate znati o korištenju retinola i zašto ga uvrstiti u rutinu njege kože, prema dermatolozima

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".