Borna Kotromanić u odvažnom stajlingu: Spojila je najlonke s upečatljivim cut-out detaljima i ultra kratke hlače!

U njezinom modnom rječniku riječi poput ‘monotono’ i ‘dosadno’ jednostavno ne postoje
Vidi originalni članak

Borna Kotromanić jedno je od onih lica koje uvijek rado pratimo u našim modnim  i street style rubrikama jer nas svaki put oduševi svojim modnim odabirima. U njezinom modnom rječniku riječi poput ‘monotono’ i ‘dosadno’ jednostavno ne postoje, a to je potvrdila i kombinacijom koju je odabrala za modnu reviju domaćeg dvojca ELFS.

Borna, koja uvijek ukrade pozornost svojim stajlinzima, ovog je puta odabrala upečatljivu kombinaciju crnih kratkih hlača i plave košulje na pruge. No, najviše pažnje privlačila su crne najlonke s velikim cut-out detaljima na bedrima i tankom crnom linijom na stražnjem dijelu.

Stajling je dovršila malom torbicom koja se isticala žutim detaljem konopa na zatvaraču te efektnim cipelama visokih potpetica. Upravo takve cipele zaštitni su znak Borne Kotromanić koju rijetko možemo vidjeti u ravnim cipelama ili nižim modelima. Tu je bila i crna kravata koja je povezala cijeli outfit.

Velikih 20 godina rada, najuspješniji modni brand ELFS, proslavio je baš kako dolikuje slavljeničkom modnom revijom i okupio brojna poznata lica koja ih prate sve ove godine. Nitko nije želio propustiti veliko slavlje modnog dvojca, koji je kao i inače, izazvao ovacije i oduševio kolekcijom koja pršti bojama, energijom i vibrantnošću, a ELFS je ovom kolekcijom najavio novo modno proljeće.

Tko je Nika Mühl: 23-godišnja Hrvatica ušla je u prestižnu WNBA ligu nakon rekrodne košarkaše sezone
Vanna nekad i sad: Evo kako se poznata pjevačica stilski mijenjala tijekom godina
LED maske za lice - odličan marketinški trik ili još jedna skincare obmana?

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".