Borna Kotromanić u izdanju u kakvom je ne viđamo često: Za projekciju filma odabrala ležeran outfit

Borna je nekoliko puta bila zvijezda naše street style rubrike, a ovog je puta odabrala nešto ležernije izdanje od uobičajenih outfita u kojima smo je navikli viđati
Vidi originalni članak

U zagrebačkoj Kinoteci sinoć je održana projekcija filma "Bog postoji, njeno ime je Petrunija", a u publici koja nije propustila pogledati makedonski film bila je i Borna Kotromanić koja se ovog puta pojavila u outfitu u kojem je ne viđamo često.

Odabrala je vrtoglavo visoke potpetice u kojima je bila zvijezda i naše street style rubrike, a one su se tek nazirale ispod prljavo bijelih, pletenih, odnosno tzv. "rebrastih" trapezica. 

Kombinirala ih je s pripijenom majicom i traper jaknom, a look zaokružila dugačkim lančićem i efektnim naušnicama te crnom torbom.

Kosu je skupila u punđu i odabrala no make up look te pozirala s osmijehom od uha do uha. 

Borna Kotromanić u superkratkoj minici i topiću: Krojevi su ljetni, ali boje jesenske
"Danas sam se odlučila za čednu kombinaciju. Natikače su wow i ženstvene pa kompenziraju čednost gornjeg djela"
U crnom od glave do pete: Pradine skupocjene čizme s mini torbicama nosi i Borna Rajić
Borna Rajić u kožnatoj minici i ultravisokim potpeticama nije mogla proći nezamijećeno

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".