Borna Kotromanić postala je baka po prvi put, a mi smo se prisjetili njezinih najboljih street style kombinacija

Na zagrebačkim ulicama imamo je prilike vidjeti u hrabrim modnim kombinacijama i komadima koje bi rijetki uspjeli isfurati, ali ona to uvijek odlično napravi
Vidi originalni članak

Borna Kotromanić česta je gošća naše street style modne rubrike. Na zagrebačkim ulicama imamo je prilike vidjeti u hrabrim modnim kombinacijama i komadima koje bi rijetki uspjeli isfurati, ali ona to uvijek odlično napravi. Njezini modni izbori nikad nisu jednolični i obični, a uvijek ih nadopuni i efektnim detaljima.

I sada je Borna postala baka po prvi put. Bornin sin Luka dobio je sina prije otprilike dva tjedna. Maleni je također dobio ime Luka koje pripada i njegovom ocu, a sada i ponosnom djedu, tajkunu Luki Rajiću s kojim je Borna bila u braku od 1996. do 2004. godine. Bivši par ima trojicu sinova. Luka je njihov srednji sin, a tu su još i Borna i Fran.

– Osjećam se sjajno, zaljubljena sam u bebu. No, što se tiče ostalih informacija, to moram prepustiti mami i tati da ih iznesu. Što se mene tiče, ja bih s vama podijelila sve detalje, ali ovako mogu podijeliti samo one koji se mene tiču. Ali ja sam presretna. Ja sam prvenstveno mama, baka i žena, a sve ostalo je u drugom planu. I svakako ću razmaziti bebu – rekla je Borna za 24sata.

Nakon razvoda od Rajića, Borna je upoznala poduzetnika Rona Halea s kojim se preselila u Pariz i s njim je 2009. godine dobila sina Rafaela. Njihova ljubavna priča je završila 2012. godine kada je s drugim bivšim suprugom prekinula i poslovni odnos.

Sretnu vijest Borna je potvrdila na Story Hall of Fame eventu, a posljednji put kada ja bila gošća naše street style rubrike, prošetala je u efektnom izdanju kojem ne možemo pronaći manu.

Borna je odabrala bijele cargo hlače te kratki plavi top, a cijeli outfit je zaokružila s crnom kožnom jaknom sa zakovicama domaćeg brenda ELFS. No, najviše pažnje privukle su njezine žute, gumene cipele neobičnog dizajna, model koji nemamo prilike često vidjeti na zagrebačkim ulicama i pravi je statement komad u ormaru.

U galeriji pogledajte najbolje odjevne kombinacije Borne Kotromanić:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Arhiva Dive FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Natali Dizdar već 20 godina osvaja hrvatsku scenu, a evo kako joj se stil promijenio u to vrijeme
Jednostavnost joj fantastično stoji: Kate Middleton u business-casual kombinaciji koju možete lako prepisati
13 super savjeta domaće lifestyle blogerice za održavanje doma čistim i urednim

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".