Borna Kotromanić izgleda odlično u crvenoj minici i sakou u upotpunjenima najtraženijom torbom sezone

Borna Kotromanić i ovog je puta pozornost privukla svojim stajlingom, a odabrala je upečatljiv komplet od tvida
Vidi originalni članak

Vikend iza nas obilježio je DA2 festival, uz filmove iz svijeta mode, arhitekture, dizajna i fotografije te zanimljive razgovore s posebnim gostima. Program festivala možete pratiti u Uranini ili diljem Hrvatske na online platformi do 1. studenog, a jedna od posjetiteljica DA2 festivala bila je i Borna Kotromanić koja nas je osvojila svojim stajlingom u crvenom. 

Borna, koja uvijek ukrade pozornost svojim stajlinzima, ovog je puta odabrala upečatljiv crveni komplet od tvida u kojem nije mogla proći nezamijećeno. Minicu i sako kombinirala je s običnom bijelom majicom i pokazala kako je takav bazičan komad odličan dodatak kolekciji jer jednako dobro izgleda u ležernim, kao i u elegantnijim kombinacijama. Dozu glamura stajlingu je dodala odabravši crno-zlatni lanac.

Ovaj antikvarijat ima 20.000 knjiga: "Najskuplja knjiga stoji 18.000 kuna"

 

Iako je komplet od tvida genijalan, kao i super dodatak jesenskom ormaru, zvijezda stajlinga bila je njezina torba. Riječ je o jednom od najpoželjnijih modela proteklih nekoliko sezona, a potpisuje je talijanski luksuzni brend Bottega Veneta. Bornin odabir bio je bijeli prošiveni model sa zlatnim lancem, a it dizajnerskom torbom inspirirali su se mnogi high street brendovi pa su u svojoj kolekciji ponudili gotovo identične modele po mnogo pristupačnijim cijenama.

 

Elegancija na sasvim drugačiji način: 'Trendove pratim pomalo, ali nikad ne bih nosila nešto kratko i usko'

Kad se ležernost spoji s elegancijom, rezultat je savršena kombinacija kakvu je prošetala divna dama

Pratit će vas od jutra do večeri: Za ove parfeme kažu kako na koži traju cijeli dan

Jeste li već isprobali Zarine parfeme koji su poput dizajnerskih mirisa, no mnogo pristupačniji?

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".