Bomberica i majica s kapuljačom: Poznati dinamovac plijenio je pozornost na Cvjetnom trgu

Nogometaš Izet Hajrović bio je glavni frajer na špici
Vidi originalni članak

Sunačno prijepodne izmamilo je brojne poznate na špicu, a među njima se našao i Dinamov nogometaš Izet Hajrović koji je u odličnom i stylish izdanju prošetao centrom Zagreba. 

Iako ga ne viđamo često izvan terena, iz priloženog se vidi da, kao i na nogometnome, Izet visoko kotira i na modnome terenu, pa je tako za ovu prigodu odjenuo sigurnu kombinaciju poderanih traperica i bijele majice s kapuljačom. Outfit je podigao odličnom tamnoplavom bombericom koja je idealan odabir za ovo prijelazno razdoblje, a svakoj kombinaciji daje superfrajerski look. Moramo pohvaliti i njegov odabir Balenciaginih tenisica koje na muškarcima rijetko viđamo, a kao što možemo vidjeti - izgledaju fantastično! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".