Bomber jakne i dalje haraju!

FOTO: Asos £65 FOTO: Asos £65 FOTO: Zara 699,90 kn FOTO: Zara 249,90 kn FOTO: Zara 249,90 kn FOTO: Missguided 45 eura FOTO: Boohoo £30 FOTO: Asos £65 FOTO: Asos £65 FOTO: Missguided £35
Bomber jakne ovogodišnje su vladarice modne scene i to više nije nikakva novost. No ovaj trend, je čini se, došao kako bi na tronu i ostao!
Vidi originalni članak

Obožavamo bomber jakne! No to više i nije neka novost. Otakako su se vratile u modu viđamo ih posvuda, a novi modeli sve su bolji i bolji i bolji. One jednako dobro izgledaju na uske traperice, bijeli T-shirt i tenisice kao i na romantičnu čipkanu haljinu. Trendi jakne jednostavne su za kombiniranje a upravo je to ono što u modi najviše volimo. Nama se čini kako je ovaj trend zasjeo na modni tron i kako tamo planira i ostati. Upravo zbog toga, u našoj galeriji,  donosimo vam 8 najnovijih modela koji su nama posebno zapeli za oko! 

Što kažete koji vam se model najviše svidio?

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".