Bolje od ovog ne ide: Ljepotica prošetala tako genijalnu suknju da je sve ostalo palo u drugi plan

Goran Čižmešija u Parizu je fotkao djevojku u kombinaciji za čistu peticu kojom ćemo se rado inspirirati
Vidi originalni članak

Traper suknje viđali smo stvarno u različitim verzijama, ali nikad nismo vidjeli neku TAKO DOBRU kao na ovoj prezgodnoj curi iz Pariza koju je fotografirao naš Goran Čižmešija. Radi se o midi modelu koji na porubu ima volane zbog kojih postaje pravi statement komad. 

Iako je suknja ta koja krade pozornost, i ostatak kombinacije izgleda baš dobro! Pokazala je da je Guccijeva torba oko struka i dalje veliki hit, a Chloe čizmice, odnosno njihove model Susanna postao je pravi klasik u ormaru u kojeg stvarno vrijedi uložiti. Dolazi u brojnim varijantama, a teško je odabrati svog favorita s obzirom na to da svi izgledaju izvrsno!

U galeriji pogledajte još odličnih izdanja iz centra Pariza:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Ništa nije prepustila slučaju pa su i sunčane naočale stvarno posebne: priznajemo, okviri u obliku srca sasvim su neočekivan odabir, no baš joj dobro pristaju!

Pogledajte što su osnovnoškolke rekle o tome zašto je teško, ali lijepo biti žena i što bi poručile djevojčicama svoje generacije:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".