Boje zelenila

Ovaj ponedjeljak osvojila nas je Nataša Janjić sa svojom kombinacijom zemljanih boja koje su se odlično uklopile u ljetnu atmosferu.
Vidi originalni članak

Nataša Janjić, osim što odlično glumi definitivno zna kako se obući. Na premijeru mjuzikla Mamma Mia, došla je u jednostavnoj zelenoj haljini koja odlično izgleda na ovoj slici. Ovo je tip haljine koji možete sa asesoarima pretvoriti u haljinu za bilo koju prigodu. Nataša ju je kombinirala na sive sandale visoke pete i jednostavnu crnu torbicu, a izgledala je fantastično. Ako haljinu odjenete na niske sandale i veliku torbu, dobivate idealnu kombinaciju za odlazak na kavu. Pogledajte našu verziju Natašinog stila.

Nataša Janjić

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".