Bojana u lepršavoj haljini ili Antonija u kožnjaku? Jedno je sigurno, obje dame blistaju u jesenskim outfitima

Dame su odabrale crno od glave do pete s rokerskim prizvukom, a njhove kombinacije za prijelazno razdoblje odlična su inspiracija
Vidi originalni članak

Sinoć je u Hugo baru održano predstavljanje knjige "Ostaci sadašnjosti" autorice Karmen Weber Damjanić. Promociji su prisustvovale i dvije stajliš dame, Bojana Gregorić Vejzović i Antonija Stupar Jurkin, a nas su osvojile njihove odjevne kombinacije. 

Bojana Gregorić Vejzović odabrala je lepršavu haljinu cvjetnog uzorka koju je kombinirala s dva odlična komada - kožnom jaknom i "polučizmicama" koje trendseterice vole nositi u prijelaznoj sezoni. Look je zaokružila decentnim nakitom, a odabrala je ruž boje mesa kako bi naglasila osmijeh. Pokazala je kako su valovi u kosi vječni klasik kad je riječ o frizurama i odličan odabir kad je riječ o nešto formalnijim prigodama. 

I Antonija Stupar Jurkin odabrala je crno od glave do pete, no ona je odabrala kožne hlače u kombinaciji s dolčevitom, klasičnim sakoom na dvostruko kopčanje i crnim salonkama. I lijepo voditeljici valovi u kosi pristaju odlično, a look je zaokružila vječnim klasikom u kozmetičkoj torbici, crvenim ružem. 

Bojana Gregorić Vejzović u šljokicama od glave do pete i moli da ne kritizirate njen styling
Bojana Gregorić je baš prava kraljica! Pogledajte kako pegla haljinu prije predstave u backstageu
Zgodna Antonija Stupar Jurkin izgleda fantastično u leopard badiću!
Modno se uskladile: Antonija Stupar Jurkin i kći Paola najslađi su prizor koji ćete danas vidjeti

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".