Bojana Gregorić Vejzović uvijek je izvrsno odjevena. Savjetnica kaže: 'Ima vrlo uređen, konkretan i razrađen stil'

Dubravka Prpić Znaor prokomentirala je stil glumice Bojane Gregorić Vejzović za koju kaže da je iz kombinacija jasno da voli stil osamdesetih godina
Vidi originalni članak

Odjevne kombinacije Bojane Gregorić Vejzović uvijek prati i niz pozitivnih komentara. U njezinim se izdanjima ističu efektni detalji i zanimljivi krojevi, a stil je za Divu prokomentirala Dubravka Prpić Znaor, modna savjetnica i urednica.

Rekla je kako je jasno da se glumica ne boji neke statement teksture, kao što su šljokice, čipka i glitter. Tako ih nosi u crnoj, ali i upečatljivoj varijanti, poput intenzivne zelene.

– I dok danju ima basic traperice, za crveni tepih i večernje momente tu su nešto snažniji elementi te dugi saten. Viđena je i u umjetnoj koži, ovaj chic komplet nosi na fora tenisice jarkog tona – komentira savjetnica i dodaje kako je očito da od stilova cijeni osamdesete:

– Voli razne varijante puf rukava i sličnih naboranih formi. Kad nosi odijelo, ono je jačeg tona, a boje imaju posebno mjesto u njezinom ormaru. No, to su oni osnovni, konkretni tonovi, koji brineti poput nje pristaju odlično.

Kad je u pitanju obuća, Gregorić Vejzović za dan bira tenisice i čizme, a za navečer visoke, elegantne i jednostavne štikle.

– Sve u svemu, vrlo uređeni, konkretan i razrađen stil – zaključila je Prpić Znaor.

Najbolja izdanja Bojane Gregorić Vejzović pronađite u galeriji:

FOTO: Arhiva Dive FOTO: Arhiva Dive FOTO: Arhiva Dive FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell

Zimska izdanja saborskih zastupnica: Glasovac i Brnjac izabrale efektne uzorke, a Vukovac upečatljive lakirane čizme

Ovako efektan kaput ne špici ne vidimo često, a posebno dobro izgleda uz čizme s 'pomakom'

Anica Kovač ležerno izdanje nadopunila je poželjnim dizajnerskim komadima: 'Volim zeleno, a i općenito boje da razvedre sivi dan'

Od umirovljene profesorice književnosti svi možemo učiti o stilu: Prava je majstorica kombiniranja tekstura i krojeva

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".